ÖrgüYemek TarifiElişiİndirimSağlıkDiyet

ŞOK 28 Eylül 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu

25.09.2024 22:53
1.602
A+
A-

ŞOK 28 Eylül 2024 Aktüel Ürün Kataloğu’na hoş geldiniz! Bu hafta sonu ŞOK marketlerinde yer alacak fırsatların detaylı bir incelemesiyle karşınızdayız. ŞOK Aktüel, hafta sonu için sunduğu çeşitli ürünlerle alışverişinizi daha ekonomik hale getiriyor. Hem mutfak ihtiyaçları hem de ev gereçleriyle dolu olan bu katalogda neler olduğunu merak ettiğinizi biliyoruz. İşte bu yazıda 28 Eylül 2024 tarihli ŞOK aktüel ürün kataloğunun öne çıkan fırsatlarını ve detaylarını bulabilirsiniz.

1. Sayfa: Cumartesi Fırsatları

ŞOK 28 Eylül kataloğunun ilk sayfasında, Dünya Kahve Günü (1 Ekim) için özel olarak sunulmuş Arzum Filtre Kahve Makinesi ve Türk Kahvesi Makinesi dikkat çekiyor. Bu ürünlerde 4 yıl garanti ve sınırlı stok avantajı bulunuyor. Ayrıca Sinbo Süt Köpürtücü de uygun fiyatla satışta. Kahve tutkunları için cazip fırsatlar sunulurken, Tchibo 80’li Filtre Kahve Kağıdı kampanyalı fiyatıyla öne çıkıyor.

Bunlara ek olarak, ABS Valiz Çeşitleri ve çeşitli oyuncaklar da bu hafta ŞOK kataloglarında yer alıyor. Gokidy Dino Kamyon, Barbie Pırıltılı Bebek, 1000 Parça Puzzle gibi eğlenceli ürünler de çocuklar için ideal seçenekler arasında. Mutfak önlüğü ve eldiven seti gibi pratik mutfak gereçleri de kampanyalı fiyatlarla sunuluyor.

2. ve 3. Sayfa: Şok Ekstra Ürünler

Bu sayfalarda ise ücretsiz kargo avantajıyla sunulan büyük ev aletleri dikkat çekiyor. Klima, TV, buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi gibi ürünler bu hafta ŞOK marketlerinde yer alıyor. Özellikle Samsung Akıllı Çamaşır Kurutma Makinesi, sınırlı stok adediyle önemli bir fırsat sunuyor.

Mobilya ürünleri ve evye-batarya çeşitleri de ev dekorasyonu ve yenileme projeleri için harika seçenekler sunuyor. Tüm bu fırsatların yanı sıra, sınırlı stokta sunulan bu ürünlerin kaçırılmaması gerektiğini vurgulamak isteriz.

Kasada 25 TL ve Üzeri Alışveriş İndirimleri

Kasada 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan 5 farklı ürün indirimi de hafta sonu fırsatlarına ekleniyor. Bu indirimler, temel ihtiyaç ürünlerinden bazılarına özel fiyatlar sunarak bütçenize destek oluyor.

Sonuç

ŞOK 28 Eylül 2024 Aktüel Ürün Kataloğu, geniş ürün yelpazesi ve cazip fiyatlarıyla alışverişinizi kolaylaştırıyor. Fırsat ürünleri, kaliteli markalar ve avantajlı fiyatlarla bu hafta sonu ŞOK marketlerine uğramayı unutmayın!

Katalogların tam listesi ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi için sokmarket.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.